tisdag 24 april 2012

Motala tur och retur

Förra veckan var jag på Skobes i Motala. Det var fjärde gången jag jobbade för dem och det är ju ett gott betyg när kunder återkommer.
Skobes säljer Volvo och Renault och nu var det invigning av en ny bilhall och VIP-kväll för kunderna. Jag var konferencier och höll i invigning och lotteri och ståupade. Hur trevligt och lättsamt som helst. Skapa mysstämning is da shit.
Och så kul det är att jobba med trevliga människor som är smidiga och goa och glada. Östgötar.
För övrigt konstaterar jag att jag börjar bli trött på bilkörning. 70 mil på en dag är rätt mycket.
Och så måste jag ha en ny smoking! Jag har gått ner 14 kilo sedan jag köpte den och den känns, och ser ut som, ett tält.

onsdag 11 april 2012

Nya föreställningar

Jag jobbar till och från med två projekt som skall blomma ut i höst:

"Femtio, frånskild och förvånad" är en blandning av standup och kabaret. Jag pratar om livet i medelåldern utifrån mina upplevelser och illustrerar en del tankar med sånger. P-O Nilsson spelar piano.
"Femtio", för att jag är det (eller numera femtioett), "frånskild", för att jag är det och "förvånad", för att jag är femtio och frånskild. Det hade jag inte räknat med.
Michael Sonesson hjälpte mig att ta en bild och Göran Ebenhart har tagit fram en affisch. Skall arbeta genom den mer.
Jag har testat av idén på Hillesgården och det funkade väldigt bra. Jag trivs i formen och det var ju egentligen så min standup började, med kabaren "Mandom, mod och mesige män". Jag hoppas (räknar med) att ha stor premiär på Lunds Humorfestival.


Sedan har ju Göran och jag "Stående Ovationer" som vi kört några gånger nu och som jag verkligen vill göra på Lunds Humorfestival också. Bra show!