måndag 23 juli 2012

Se standup

Jag har sett en del standup de senaste veckorna och skall väl inte recensera. Men jag var konferencier på The Tivoli och folk levererade bra. En stark kväll. Och så var jag på Far i Hatten i Malmö och det var ojämnt men Fritte levererade.
Såg även Badjävlars premiär och dessutom en galet stark onsdag på The Tivoli. Tycker att The Tivoli-kvällen var vassare, intressantare och klart skratt-tätare än Badjävlar.
Så på onsdag när jag är huvudakt har jag pressen på mig. Måste leverera!



Wanås

Skulpturparken på Wanås är bäst! Och idag sken solen och mackan efteråt var suverän.
En runda i skogen där är världsklass. "Mamma" ekar det mellan träden, i fjärran hörs glassbilen, boken är bedårande grön. Och bra konst på det!


Önskelappar i träden får dig att skratta och gråta. "Jag önskar att mamma blir frisk" eller "En glass till".


Alla banden på vinden...


...den röda väggen...


...de gula träden...

onsdag 11 juli 2012

Sommargig

Jag har egentligen bara gjort två riktiga föreställningar hittills i sommar. Och de har gått väldigt bra. Fattar inte varför jag tvivlar så på mig själv.
Jag var på MACK i Malmö för ett par veckor sedan och gjorde en riktigt, riktigt bra och stark halvtimme. Fick väldigt mycket beröm efteråt.
Kände mig också lekfull och stabil på scen. Och MACK är ju så fantastiskt bra och lättjobbat. Suverän publik!
Extra kul att det gick så bra eftersom mina elever från Svalöv var och tittade.
Och igår gjorde jag en mycket stark och intensiv insats på Kulijuli. Det var säkert 5000 pers i publiken och jag skulle köra åtta minuter plus en sång. Det är extremt viktigt för mig att inte köra material som jag använt på kulijuli tidigare och jag hade valt ut vad jag skulle ta. Men timmarna innan började jag pussla runt med materialet och lade även till lite oprövade skämt. Så jag var extremt stressad precis innan det var dags.
Men jag fick storhugg och allt satt helt perfekt. 10 av 10.
Det var oerhört befriande, så nöjd jag är...
Och ikväll är jag konferencier på The Tivoli. Skall leka, leka och leka med publiken!