fredag 17 december 2010

Dubbla gig och nu ledigt!

Sitter på mitt kontor och hör discodunket från festlokalen ett par trappor ner. Där gick jag av scenen för 42 minuter sedan. Och nu är jag ledig!
Vilken jääääkla heldag!!
Jag började dagen med att vi träffade mäklaren och köparna av vårt hus och skrev kontrakt. Vi har en köpare! Så nu flyttar vi ut senast den 14 mars. Hustrun och jag separerar, skiljer oss, och det är en lång historia...återkommer om det...men nu måste jag hitta en lägenhet, ganska snabbt.
Sedan hade jag ett par timmar på kontoret och var med och fixade inför Inter-Ikeas julfest och körde ett litet generalrep för att därefter packa bilen med teknik och köra på minst sagt halkiga vägar till Höganäs.
Där uppträdde jag på mysiga restaurangen Bryggan som hade gjort finfint åt mig på övervåningen. Publiken var medicinföretaget Recipharm och det var ett skönt gäng och vi hade riktigt kul tillsammans. Jag hade lite tidspress så jag höll ett halvt öga på klockan och körde precis de 30 minuter "tillglöggencomedy" vi kommit överens om.
Sedan slängde jag ner ljudanläggningen och ut på vägen igen och nu hamnade jag bakom en plogbil hela vägen och sekunderna tickade och jag hann precis tillbaka till Folkets Hus och slängde på mig smokingen och rusade ner för trapporna till Inter-Ikeas julfest. De hade gjort ett extremt ambitiöst upplägg och hela festen var en Oscarsutdelning och jag var konferencier och jag tycker att festkommitén hade gjort ett fantastiskt jobb. Lars filmsnuttar och nomineringsfilmer var riktigt, riktigt bra. Trevlige Marcus från Tech4Event skötte tekniken och Australiska Festservicen stod för maten och Siv stod för personalen. Vilket gäng! Vi har jobbat mycket ihop och det märks. Allt flöt oerhört smidigt.
Nu skall jag varva ner och sedan är det leeeeeedigt som gäller.
En ledighet som kommer att bestå av flyttbestyr, julfirande, 50-årsfirande och dykning i Egypten.
Nu skulle det sitta fint med en whisky!

3 kommentarer:

Mats Andersson sa...

Trist att läsa om ert uppbrott.

Hoppas du får en riktigt god jul trots allt.

Martin Svensson sa...

Tack Mats. Det är bra, vi är nöjda med vårt beslut, och planen är att ha en riktigt fin jul. Tillsammans. Hoppas du också får en redig och rejäl jul.

Mats Andersson sa...

Det låter bra det!

Japp, min jul ska bli både redig och rejäl. :)