fredag 21 januari 2011

Lurad och roastad!

I tisdags tyckte Hustrun och Yngsta Dottern att vi skulle gå ut och äta på Phun Thai, men jag var för trött så jag ville inte följa med. Efter många och långa övertalningar förtstod jag att det var något speciellt så vi åkte ner till stan. Väl där fick jag veta att jag skulle gå till The Tivoli. Nu misstänkte jag att det var något på gång, men max att det var att Jocke o Hasse som ville bjuda på mat. När jag gick in genom dörren så möttes jag av ett rungande Ja Må Han Leva och jag kunde inte riktigt fatta vilka det var. Men så ser jag att där är folk från HECK, Champagne Safari, The Tivoli, mina syskon och ett helt gäng komiker. Och jag gick rätt in i dimman.
Jag tror att jag kom lite i chock för jag kunde inte fatta att alla dessa tagit sig tid att komma dit för att fira mig. jag såg att det var riggat mikrofoner och förstod att nån skulle uppträda.
Efter hand fick jag veta att jag skulle roastas och om jag var i dimman innan så var det smog nu. Jag kunde inte ta in det.
The Tivoli (tack Linda!) hade fixat mat och det var champagne (tack, Jocke) och nu förstod jag också att det var Khalid och Taps som stod bakom det hela. Och vilket jobb de lagt ner! Otroligt!
Khalid var konferencier och han inledde väldigt roligt......precis som Lars Taps.
Tyvärr hann jag inte fotografera alla och allt som hände, för det hände överallt och hela tiden och jag var helt snurrig. Var skulle man titta? (Filip, Aina, Tove)(storebror Håkan, Jenny, lillasyster TinaPå storbildsskärmen kom väldigt roliga hälsningar från Adde Malmberg, Lena Frisk och Johan Glans.Och Khalid och Taps hade gjort flera fantastiskt roliga filmer med bland annat Aina och Tove i huvudroller och så hade de åkt till Ljungbyhed och gjort ett långt reportage. Sjukt roligt!!
Mats Andersson var rolig på scen, precis som... ...Maja gutter som kom i rollen som Anna Anka. Mycket lyckad roastning!

Och Göran och Lars hade skrivit en riktig Tre Flugor-sång om mig. Med glasögonen på så kunde de se texten! Succé.

Raffe och Sus njöt av kvällen.

Och jag tror att de här hade riktigt kul också!
Elin och Trollis och Thomas P stod också på scen.
När jag skulle "försvara" mig var jag så tagen av situationen och så rörd att det bara blev blajblaj. Vilket fantastiskt initiativ och vilket oerhört jobb av Khalid och Lars. Och av Tobias som filmat.
Jag skall visst få hela kvällen och alla filmerna på en DVD. Vilken grej!
TACK alla som var med i tisdags. Jag är väldigt tacksam, rörd, omtumlad och nu börjar jag kunna känna mig lite, lite stolt också.
TACK!
Mats skrev också på sin bloggInga kommentarer: