söndag 27 juni 2010

Pressrelease

Vi kan nu meddela att Sunny Standup på Fredriksdal den 19 juli förstärks med helsingborgskomikern Martin Svensson. Utöver Martin ser vi Måns Möller, Özz Nûjen, Hasse Brontén, Ann Westin, Soran Ismail, Thomas Järvheden, Anna-Lena Brundin och Christopher Linnell.
Martin Svensson inleder också The Tivolis sommarsäsong på verandan nu på onsdag den 30 juni. Samma kväll uppträder även Khalid Geire, Zeid Andersson och flera supportkomiker. Sedan fortsätter sommarsäsongen med gratis standup på The Tivoli varje onsdag fram till den 11 augusti.
Martin Svensson syns flitigt på sommarscenerna. Han medverkar tillsammans med bl.a. Tobias Persson på Helsingborgsfestivalen i Stadsparken den 31 juli, i Ängelholms Hembygdspark den 29 juli, på Societen i Varberg den 27 juli, på Byakrogen i Gessie den 22 juli, i Nöjesgrytan den 20 juli och på Landskronakarnevalen den 17 juli, i Rössjöholm den 10 juli och på MACK på Ribban den 29 juni.
För övrigt har Martin, som utsågs till Årets Konferencier på Malmö Comedy Festival 2010, fått äran att vara konferencier på en av Stockholm Comedy Festivals scener den 2-4 september.

/Martins Humor AB

Inga kommentarer: