lördag 6 december 2008

Älmhult ligger i skogen.

Älmhult tur och retur. Firmafest på ett företag. 150 pers. Feststämning. Julmat. Snapsar. Ändå bra lyssning. Trevligt coverband från Hässleholm. Festarrangörer som var måna om mig. Gott folk. OK insats av mig.
Noterar att jag för andra gången på kort tid fick ta emot "skvaller" från personer som sett standupkollegor göra mindre bra gig. Med andra ord: standup är svårt.

3 kommentarer:

Standuplars sa...

Det var väl inte om mig trots att det var i Älmhult. I så fall är de väldigt långsinta. Det är nog 10 år sedan jag körde för dem ;-)

Anonym sa...

Nej, det var inte du. Du är ju proffs och gör bra jobb. Väl?
Nej, det var dels en krögare i Skåne som hade haft ett företag där och de hade själva bokat en komiker och det hade varit jobbigt enligt krögaren. Och så var det ett coverband som kört ihop med en komiker för ett tag sedan och det hade varit "en lägre division".
Mer avslöjar jag inte för det var inte namnet på komikerna som var intressant utan att det är svårt att köra på firmagig och man skall kanske se till att man kan hantera det innan man ger sig in i den svängen.

Standuplars sa...

Det ÄR svårt att köra firmagig. Trots många år i "den svängen" så kan man gå på pumpen fortfarande. Det blir dock längre o längre mellan gångerna, tack och lov!