måndag 15 september 2008

Big Ben

Göran, Lars och jag tog tåget upp till Stockholm för att nu vara här i fyra dagar och förhoppningsvis hitta på lite nytt material. Vi har lånat en lägenhet och skall bara hänga här vid våra datorer och anteckningsblock. På kvällarna skall vi köra på några av rookieklubbarna.
Igår körde vi på Big Ben. En jättebra lokal och det var mycket folk. Tydligen är det alltid det och det är fantastiskt roligt att se en helt ny klubbkultur. Väldigt trevligt bemötande av Thomas Bonderud som höll i kvällen.
Om kvällen som helhet kan väl sägas att det var mycket skiftande kvalitet (som det skall vara) och väldigt många komiker. För egen del fick jag köra sist av alla och kände väl att jag inte kunde köra för mycket nytt och oprövat som jag ville (publiken började bli trött) utan det blev en del halvgammalt också. Avslutade med Bosse o Leif på ukulele med Lars o Göran på dans och det blev kvällens behållning. Kul.
Nu sitter vi i ett lägenhetskök och har just skrivit oneliners som vi skall dra ikväll på Boulevardteatern. Men först: lunch!



Inga kommentarer: