söndag 13 september 2009

Gala i Grevie

Två verkliga underhållningsgiganter: Sven Melander och Hasse Andersson.

För ett och ett halvt år sedan dog Stefan hastigt i cancer. Jag kände inte Stefan, men en av de som kände honom är Hasse Andersson. Nu har man bildat "Stefans Cancerfond" där familjer som drabbas av cancer skall kunna söka hjälp för att klara vardagen. Det kommer bland annat att bli ett fritidshus i Sälen som man skall kunna låna.
Som en start på fonden ordnade Hasse och Monika en gala i Grevieparken och 550 pers hade köpt biljetter. ALLT var skänkt: mat, gåvor till en stor auktion, serveringspersonal, artister, ljud o ljus och nettot för kvällen blev ca 350 000 kr!
Jesper Aspegren höll i auktionen och Sven Melander, Caroline Jönsson, Helene Persson, Mikael Neumann, Hasse o Monika , PO Nilssons orkester och jag stod på scen i en dryg entimmesshow. Och det blev en bra show. Jag gjorde två inhopp och fick bra utdelning med massor av skratt och fick mycket positiv feedback efteråt.
Det känns alltid gott att göra en insats och inte minst var det en fröjd att samarbeta med Hasse Andersson igen. Vilket stort hjärta!
Extra kul var snacket backstage där Hasse, Mikael Neumann, Jesper Aspegren och inte minst Sven Melander bjöd på massor av sköna anekdoter om andra artister och upplevelser ur deras långa artist- och TV-karriärer. Oerhört roligt och inspirerande.
Jag ser verkligen fram emot den 24 november då Hasse är gäst i Som på Teve i Markaryd.
Kul också att Sven Melander fortfarande minns och pratar så varmt om när han var hos mig i The Talkshow på The Tivoli för sex år sedan. Men så var det också en helt magiskt bra kväll!

Inga kommentarer: