lördag 14 november 2009

Bråthult, Bråthult, Bråååååthult!




Vilken oerhört rolig kväll det var igår!!
Jag vet inte hur många som bor i Bråthult, men det kan inte vara så många. Men en fin bygdegård har de, och en otrolig gemenskap, och när de arrangerar "En Onödigt Rolig Kväll" med Lars, Göran och mig så kommer 90-100 pers.
Och så fantastiskt galet bra det blev!

Först var det ett jäkla släpande på teknik. Jag hade mina ljudgrejor lite utspridda så jag fick börja kl 12 med att hämta ihop allt och stuva in i bilen och sedan köra till Markaryd och stuva in ljuset (och Göran - fast han gick själv) och sedan köra förbi Älmhult och rätt ut i skogen till Bråthult. Och så stuva ut allt och rigga upp och så hade de en dimmer till taklamporna som gick in och störde i ljudet och vi drog kablar och letade fel och jordade av och plötsligt var brummet borta och jag var sliten och då började folket komma.
Pust.
Och sedan gjorde vi en fantastisk föreställning. Det var roligt och tight. Vi hade energi, spelglädje och väldigt bra samspel och finfin kontakt mellan oss. Publiken var lyssnande och på hugget och minst sagt blandad. Alla åldrar från 0 till 90 var representerade.
Improvisationerna funkade , tekniken funkade och vi kunde ha hållit på hur länge om helst.
Vi körde extranummer och folk var lyriska.

Jag tror inte att det är många komiker eller artister som någonsin får vara med om en sådan kväll.

Efteråt var jag trött. Vi vilade lite och sen packade vi ner all teknik och ut med det i bilen och tack och hej och ut i natten och det regnade och regnade och regnade och jag fick mer och mer ont i benen och kämpade med tröttheten och kom hem vid två.
Efter 14 oerhört intensiva timmar.
Tack Bråthult.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för "En onödigt rolig kväll" i Bråthult!

Välkommen tillbaka hela gänget!

Martin Svensson sa...

Och välkomna till Markaryd den 24 november. Då gör Göran och jag en talkshow med bl.a. Hasse Kvinnaböske Andersson bland gästerna. Det kommer att bli ännu mer onödigt roligt. Missa inte!