torsdag 12 november 2009

Heldag och The Tivoli

Först en heldag på kontoret. Fick några jobb. Våren börjar bra.
Klockan två kom Göran och vi jobbade med Som På Teve som vi gör tisdag 24 november. Det blir jättebra. Vi har galet bra (och överdrivet ambitiösa) spex med alla gästerna. Det kommer att bli en fantastiskt rolig kväll på Kulturhuset i Markaryd. Allt har fallit på plats precis som vi vill.
Kom dit! Det finns några biljetter kvar på Roséns Ur, 0433-100 34.
Det är väl värt en resa från t.ex. Helsingborg. Hasse Andersson är gäst, bland andra.

Sedan gick vi till The Tivoli där ett finasnsföretag hade kundträff med standupkväll. Göran och jag körde två akter och det blev väldigt bra. Stabilt, smart, roligt. En man kom fram i pausen och sa att han inte fick med sin hustru för att hon tyckte att "standup är ju bara under bältet", men att det här "var ju jättebra och riktig kvalitet". Trevligt.
Jag körde andra akten och fick bra hugg och alla var mer än nöjda och vi fick mycket bra feedback.
För övrigt är stora scenen på The Tivoli sjukt bra för standup. Galet bra!
Inne på Cirkus var det krogshowen Lite Happy och vi hann se andra akten. Det är väldigt roligt, mycket inspirerande, men lite väl rörigt i onödan. Jag står och önskar att det skulle vara tightare och ha bättre flyt, men det är samtidigt en del av charmen.

Nu måste jag rusa!

1 kommentar:

Fritte Fritzson sa...

Kul att ni kollade igår! Jag håller med om att det var lite otajt. Problemet är att du och Göran alltid ser showerna första föreställningen. I våras var premiären en trea och fredagen och lördagen en femma. Vi satsar på samma utveckling i Växjö och Malmö den här gången. Tack för att vi fick komma till Tivoli!