fredag 1 april 2011

Tre Flugor i Skällinge

Det var längesedan Tre Flugor körde tillsammans men idag dammade vi av showen och tog den till Skällinge utanför Varberg. Och det var tur för det blev en riktig upplevelse.
Bygdegården var fullsatt, 150 personer, och det blev magiskt bra. Jag vet ju att vi har en riktigt proffsig show av absolut nationell toppklass, men nu hade den legat i malpåse i rätt många år.
Men texterna satt förvånansvärt säkert och vårt samspel på scen var på topp. Publiken var verkligen med på allt och hade man inte kunnat öppna fönstren hade lokalen exploderat av all energi.
Efter sista numret får vi ett öronbedövande jubel och en standing ovation. Det är sjukt mäktigt och nästan svårt att ta in.
Sitter nu i bilen söderut, Lars kör och Arja och Göran sover. Jag kommer väl hem vid tvåtiden och sedan kommer jag inte att kunna somna. Tur att det är helledigt i morgon.
Tack förresten till Erika som fixat gigget och som bjöd på god soppa.
Tre Flugor är egentligen för bra för att ligga i malpåse. Kanske dags att vakna ur dvalan?



1 kommentar:

Stefan Bengtsson sa...

Skällinge vaknar efter ytterligare en fantastiskt rolig kväll med stand-up i bygdegården. Toppklass. Förväntningarna skruvas upp varje år och leveransen överträffar förväntningarna gång på gång. Man får kramp i kindena av allt skratt. Underbart.